Bitdefender Internet Security 2020

√ Απόλυτη προστασία κατά των Internet απειλών στα Windows
Καλύτερη ιδιωτικότητα με προστασία Webcam NEO
Βελτιστοποιημένη απόδοση διατηρεί την ταχύτητα και την διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Προστασία πολλαπλών επιπέδων κατά των ransomware για να διατηρείτε ασφαλή τα αρχεία σας
Αποτρέπει μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στα πιο σημαντικά αρχεία σας
Interface και υποστήριξη και στα Ελληνικά

 

Προστασία

Πλήρης προστασία δεδομένων
Η απόλυτη δύναμη του πιο αποτελεσματικού antivirus που διατίθεται σήμερα. Το Bitdefender Family Pack 2020 εργάζεται κατά όλων των απειλών, από ιούς, worms και Trojans, τα ransomware, zero-day exploits, rootkits και spyware. Τα δεδομένα σας και η ιδιωτική ζωής σας είναι σε καλά χέρια.

Προηγμένη άμυνα κατά απειλών
Το Bitdefender Family Pack 2020 χρησιμοποιεί μια καινοτόμο τεχνική που ονομάζεται συμπεριφορική ανίχνευση για να παρακολουθεί στενά τις ενεργές εφαρμογές. Τη στιγμή που θα εντοπίζει κάτι ύποπτο, αναλαμβάνει άμεση δράση για την πρόληψη μολύνσεων.

Προστασία Webcam
Προστατέψτε το απόρρητό σας και αποφύγετε διαρροές από την webcam σας. Η υπηρεσία Webcam Protection σας ειδοποιεί όταν οι εφαρμογές προσπαθούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερά σας και σας επιτρέπει να μπλοκάρετε μια μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Πολλαπλά επίπεδα προστασίας κατά Ransomware
Μπορείτε να τοποθετήσετε ευαίσθητα έγγραφα, κάτω από πλαίσιο ειδικής προστασίας από κακόβουλα προγράμματα κρυπτογράφησης που απαιτούν λύτρα για τα προσωπικά σας αρχεία.

Anti-phishing
Το Bitdefender Family Pack 2020 εντοπίζει και μπλοκάρει ιστοσελίδες που ισχυρίζονται ότι είναι αξιόπιστες από το να κλέψουν οικονομικά δεδομένα όπως κωδικούς πρόσβασης ή αριθμούς πιστωτικών καρτών.

Καταπολέμηση απάτης
Το προηγμένο σύστημα φιλτραρίσματος μας θα σας προειδοποιεί κάθε φορά που επισκέπτεστε ιστοσελίδες που μπορεί να προσπαθήσουν να σας εξαπατήσουν, όπως τα καζίνο, πορνό, sites δανειοδότησης.

Safe Files
Με το Safe Files του Bitdefender μπορείτε να αποτρέψετε μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στα πιο σημαντικά αρχεία σας. Απλά προσθέτετε φακέλους στη λίστα παρακολούθησης και το Bitdefender προστατεύει τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτά εναντίον ransomware και άλλων τύπων κακόβουλου λογισμικού. Μόνο εφαρμογές στις οποίες έχετε εμπιστοσύνη ρητά επιτρέπεται η πρόσβαση στα ασφαλή αρχεία σας.

Ασφαλή περιήγηση
Μάθετε αν τα αποτελέσματα αναζήτησης είναι ασφαλή για την πρόσβαση σας πριν πραγματικά να κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο. Το Bitdefender Family Pack 2020 επίσης μπλοκάρει κάθε γνωστό μολυσμένο σύνδεσμο.

Λειτουργία διάσωσης
Μερικοί εξελιγμένοι ιοί, όπως τα rootkits, πρέπει να αφαιρεθούν πριν την εκκίνηση των Windows. Όταν το Bitdefender Family Pack 2020 ανιχνεύει τέτοιες απειλές, γίνεται επανεκκίνηση του υπολογιστή σε λειτουργία διάσωσης για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση.

 

Απόδοση

Bitdefender Autopilot™
Μόλις ενεργοποιηθεί, ο αυτόματος πιλότος θα αναλάβει όλη την ασφάλεια σας στον κυβερνοχώρο από μόνος του. Κάνει βέλτιστες αποφάσεις ασφαλείας χωρίς να ρωτήσει για τη συμβολή σας μέσω ενοχλητικών pop-ups και με παράθυρα διαλόγου. Δεν έχετε τίποτα να επιλέξετε, τίποτα για να ρυθμίσετε.

Bitdefender Photon™
Αυτή η πρωτοποριακή και αποκλειστική τεχνολογία βοηθά το Bitdefender Family Pack 2020 να προσαρμόζετε στη διαμόρφωση του Hardware και του λογισμικού του συστήματός σας για να σώσει υπολογιστικούς πόρους και να βελτιώσει την ταχύτητα και τις επιδόσεις.

Διαμόρφωση Μπαταρία
Αυτή η χρήσιμη, και έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας στους φορητούς υπολογιστές και τις ταμπλέτες με προσωρινά μικροαλλαγές των ρυθμίσεις του συστήματος, όπως στην οθόνη, την ψύξη του συστήματος, στις ενημερώσεις του συστήματος ή της συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth.

Ενσωμάτωση Cloud
Όταν η σάρωση γίνεται στο cloud υπάρχει σχεδόν μηδενική επίπτωση στους τοπικούς πόρους σας, πράγμα που σημαίνει ότι η ταχύτητα και οι επιδόσεις του συστήματός σας παραμένουν ανεπηρέαστες. Και τα αρχεία σας παραμένουν πάντα εντελώς ιδιωτικά: θα σαρώσει μόνο τις υπογραφές των δεδομένων, όχι τα πραγματικά περιεχόμενα των αρχείων σας - που ποτέ δεν θα φορτωθούν ή αποθηκευτούν στο cloud.

Διαμόρφωση Παιχνίδι, Ταινία και Εργασία
Το Bitdefender Family Pack 2020 ανιχνεύει όταν παίζετε, εργάζεστε ή παρακολουθείτε μια ταινία, έτσι ξέρει να μην σας ενοχλεί με περιττά αιτήματα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να επικεντρωθεί σε αυτό που είναι σημαντικό. Ανάλογα με το τι θα επιλέξετε να κάνετε στον υπολογιστή σας, το Bitdefender σταματά προσωρινά τα pop-ups, προσαρμόζει τις οπτικές ρυθμίσεις και σταματά ασήμαντες δραστηριότητες που τρέχουν στο υπόβαθρο για να σας επιτρέψει να απολαύσετε τη συσκευή σας στο μέγιστο.

Διαμόρφωση Μπαταρία
Αυτή η χρήσιμη, και έξυπνη λειτουργία εξοικονομεί διάρκεια ζωής της μπαταρίας στους φορητούς υπολογιστές και τις ταμπλέτες με προσωρινά μικροαλλαγές των ρυθμίσεις του συστήματος, όπως στην οθόνη, την ψύξη του συστήματος, στις ενημερώσεις του συστήματος ή της συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth.


Ιδιωτικότητα

Ξέγνοιαστη και γρήγορη σύνδεση
Κάντε τραπεζικές συναλλαγές και αγορές από ένα μοναδικό, ειδικευμένο πρόγραμμα περιήγησης που διασφαλίζει τις συναλλαγές σας για την πρόληψη απάτης. Το Bitdefender Safepay μπορεί τώρα επίσης αυτόματα να συμπληρώνει τα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας στα πεδία της φόρμας χρέωσης.

Γονικός Σύμβουλος
Με το γονικό σύμβουλο, μπορείτε να ελέγχετε διακριτικά τις ηλεκτρονικές δραστηριότητες των παιδιών σας για να τα κρατήσετε ασφαλή. Φιλτράρετε το ακατάλληλο περιεχόμενο και ελέγξτε τον online χρόνο για κάθε λογαριασμό παιδιού. Απλώς συνδεθείτε στον κεντρικό λογαριασμό σας στο Bitdefender Central από οπουδήποτε και ενημερωθείτε για την τοποθεσία ή τις δραστηριότητες των παιδιών σας.

Firewall Ιδιωτικότητας
Με το Bitdefender Family Pack 2020 θα έχετε ένα επιπλέον επίπεδο προστασίας, ώστε τα προσωπικά σας στοιχεία να παραμένουν ασφαλή από τους hackers και τους κλέφτες δεδομένων.

Προστασία στα Κοινωνικά Δίκτυα
Μείνετε ασφαλείς από κακόβουλα links και τυχόν απειλές που οι φίλοι σας μπορεί άθελα τους να μεταφέρουν σε εσάς μέσω του Facebook, Twitter, Pinterest ή άλλων κοινωνικών δικτύων.

Διαχείριση Password
Αποθηκεύστε τους κωδικούς πρόσβασης, στοιχεία πιστωτικών καρτών και άλλα ευαίσθητα δεδομένα σε ένα ασφαλές ψηφιακό θησαυροφυλάκιο για εύκολη πρόσβαση όποτε τα χρειάζεστε. Το Password Manager σας δίνει τη δυνατότητα να συμπληρώνει αυτόματα ηλεκτρονικές φόρμες και μπορεί ακόμη και να συστήσει ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης.

Καταστροφέας Αρχείων
Χρησιμοποιήστε το εργαλείο του File Shredder, όταν θέλετε να διαγράψετε ένα αρχείο για τα καλά και να μην αφήσει ίχνη ότι υπήρξε ποτέ στον υπολογιστή σας.

Bitdefender Autopilot™
Είναι απόλυτη ελευθερία: απλώς ενεργοποιήστε τον Αυτόματο πιλότο, και θα τρέξει όλα την ασφάλεια σας στον κυβερνοχώρο από μόνη της, χωρίς προβλήματα. Χωρίς pop-ups, παράθυρα διαλόγου ή εκατοντάδες επιλογές για να αποφασίσετε, θα είστε σε θέση να επικεντρωθείτε στην δουλειά σας και στην διασκέδαση σας.

Γρήγορος Έλεγχος Κινδύνων
Σαρώστε για τρύπες ασφαλείας και τρωτά σημεία με ένα μόνο κλικ. Το Bitdefender ελέγχει τον υπολογιστή σας για ξεπερασμένο και ευάλωτο λογισμικό, patches ασφαλείας των Windows που λείπουν και τις δυνητικά ανασφαλείς ρυθμίσεις του συστήματος, και υποδεικνύει την καλύτερη λύση αντιμετώπισης.


Απαιτήσεις συστήματος

Operating system
Microsoft Windows 7(SP1), Microsoft Windows 8, Microsoft Windows 8.1, Microsoft Windows 10

Minimal System Requirements
CPU: Dual Core 1.6 GHz processor
Memory (RAM): 1 GB
Available free hard disk space: 1.5 GB free space

Recommended System Requirements
CPU: Intel CORE 2 Duo (2 GHz) or equivalent processor
Memory (RAM): 2 GB
Available free hard disk space: 2 GB free space

Software requirements
Internet Explorer version 10 or higher

Integrates with
Google Chrome version 34 and higher
Mozilla Firefox version 30 and higher
Skype version 6.3 and higher
Thunderbird version 14 and higher
Outlook 2007, 2010, 2013

 

Mπορώ να δοκιμάσω τη λύση?
Η Bitdefender δίνει τη δυνατότητα της δωρεάν δοκιμής της λύσης για 1 μήνα! 
Για να κατεβάσετε την εφαρμογή πατήστε εδώ

 

Πόσο κοστίζει μια άδεια Bitdefender?

Bitdefender Internet Security για την κάλυψη 1 υπολογιστή με τιμή : 23 ευρώ + ΦΠΑ με διάρκεια το 1 έτος
Bitdefender Internet Security  για την κάλυψη 3 υπολογιστών με τιμή : 35 ευρώ + ΦΠΑ με διάρκεια το 1 έτος

Στους χρήστες οι οποίοι επιθυμούν να καλύψουν πέρα από τους υπολογιστές και τα κινητά - tablets τους, υπάρχει η λύση του Bitdefender Total Security με τιμή 50 ευρώ + ΦΠΑ για την κάλυψη έως και 5 συσκευών με διάρκεια το 1 έτος.

 

Προστατεύστε τα δεδομένα σας με την καλύτερη λύση της αγοράς! Η Houseofweb βρίσκεται δίπλα σας για την αγορά και εγκατάσταση!